Kosár: üres
Facebook Skype Mail

A Szélesség, Profilarány, Átmérő mezők kitöltése kötelező!
X

Szélesség
Profilarány
Átmérő
Defekttürő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Márka:
Tipus:

 

Szállítási feltételek

 

A szállítás, fizetés és visszavásárlás feltételei:

A webáruházban feltüntetett bruttó fogyasztói árak, és magyar forintban(HUF) értendők!

Belföldi szállítás díja 1600.- Ft/csomag (darabszámtól függetlenül) 80.000 Ft rendelési érték felett a szállítás díjmentes!

A webáruházban szabadon böngészhet, minden tartalom publikus, a feltüntett árak érvényesek. A webshop a kiválasztott termék melletti "Kosárba" ikon kattintása után, a feltételesen elmenti a vásárolandó termék(ek) adatait. Ez nem jelent még megrendelést. A kosár aktuális értéke a fejléc sáv jobb oldalán látható, a számra kattintva láthatja az aktuális tartalmát. Tetszés szerint módosíthatja a tartalmat és a darabszámot. A "Tovább a megrendeléshez" gombra kattintava a számlázási cím, a szállítási mód és a fizetési mód kiválasztása után a "Megrendelés" gombra kattintva megtörténik a rendelés, amit a megadott e-mail címen azonnal visszaigazolunk. Munkatársaink a rendelés feldolgozását követően a pontos szállítási időpontról e-mailben értesítik Önt. Ezután már minden a mi dolgunk.

 

A kiválasztott abroncsot az alábbi módokon fizetheti ki és veheti át:

  Fizetési lehetoségek

-Banki átutalás (Pdf formátumban e-mailben elküldött számla előreutalása, vagy bankszámlánkra készpénzes befizetés)

-Bankártyával az interneten, minden általában használatos kártyát elfogadunk. (OTP Bank)

-PayPal számláról az interneten

-Utánvét (a csomag átvételekor a futárnak), felár nélkül!

-Telephelyeinken készpénz, vagy bankkártya

 

Szállítás

Az alábbi lehetoségek közül választhat:

-DPD futárszolgálat- Belföldön, és Európában

 

A szállítás költségeit a megrendeléskor a rendszer autómatikusan jelzi és felszámítja, 

80.000.-Ft felett ingyenes!

Belföldre egy, a rendeléskor  megadott magyarországi címre szállítunk, munkanapokon és munkaidőben. Ha a címen a futár nem tudja a csomagot átadni, a megadott telefonszámon jelentkezni fog. Tehát nem fontos az adott címen folyamatosan tartózkodni. Utánvét esetén a futárnál kell készpénzben (Huf) fizetni. Banki utalás vagy kártyás fizetés esetén csak az átutalás jóváírása után szállítunk.

Külföldi szállítás csak banki előre mellett, egyedi, ország és súlyfüggő ajánlat alapján lehetséges.

Raktárról szállítható árúkat 36 órán belül munkanapokon az adott címre juttatjuk. 

 

-Ha személyesen venné át telephelyeinken, szívesen állunk rendelkezésére.  Szervizünkben érdemes időpontra bejelenkezni.

Megpróbálunk minden terméket készletről biztosítani. Ha azonnal nem megy, és a gyártónál, vagy európai raktárakban sincs, türelmét kérjük, mindent elkövetünk, hogy minél hamarabb megoldást találjunk.

A tévesen rendelt, átvett vagy adott esetben már szükségtelen termékeket, a törvényi kötelezettségen túl, a kiszállítás napjától számított 14 napon belül visszavesszük, vagy értékegyezetés mellett kicseréljük. Ennek feltétele, a kifogástalan, tiszta, használatmentes, új állapot. Kivétel jelentenek ez alól, az egyedi, speciális rendelések.

Szállítási garancia

Termékeink szállítása során nagy gonddal járunk el és az átvétel pillanatáig biztosítva vannak. Átvétel előtt ellenőrizze a márkát, méretet, és egyéb paraméteteket. Különös tekintettel a csomag sértetlenségére, mert később ilyen jellegű reklamációt nem tudunk elfogadni. Ha hibát tapasztal, értesitse ügyfélszolgálatunkat (+36 (52) 503 410) és ne vegye át a csomagot. A következő munkanapon újra kiszállítjuk a terméket.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

    Nord-Frank Kft.