Kosár: üres
Facebook Skype Mail

A Szélesség, Profilarány, Átmérő mezők kitöltése kötelező!
X

Szélesség
Profilarány
Átmérő
Defekttürő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Márka:
Tipus:

 

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

Az Eladó

Nord-Frank Kft.
Székhely: 4002 Debrecen, Bellegelő kert 36/C
Telephely: 4002 Debrecen, Bellegelő kert 36/C
Telefonszám: +36 52/503-410
fax: +36 52/420-677
Adószám: 11150178-2-09
Csomagküldő nyilvántartási szám: []

A Vevő

A Nord-Frank Kft. Internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés

A Nord-Frank Kft. internetes áruházában a megrendelés interneten, telefonon vagy faxon keresztül lehetséges.

Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. Az internetes áruházban történő vásárláskor nincs meghatározott minimum összeg. A kiválasztott terméket a kosár oldal alján elhelyezett „Megrendelés” gombra kattintva tudja megrendelni. A megrendelő űrlap egyes részeinek kitöltése kötelező, hiszen ez biztosítja a pontos szállítás és számlázás adait. Megrendelést követően az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteiről. Ez az összesítő nem egyenértékű a vásárlásról kiállított számlával! A pontos száálítási időpontot munkatátsaink egy következő e-mailben igazolják vissza. A számlát a csomaghoz rögzítve találja, átvételekor kérjük ellenőrizze.

A megrendelés a Nord-Frank Kft. e-mail visszaigazolását követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési vagy egyéb technikai hibákért felelősséget nem vállalunk.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak készpénzben fizethető. Lehetőség van bankkártyás vagy előreutalással teljesített fizetésre is. Speciális termékek esetén az Eladó előleg megfizetését kérheti.

Házhoz szállítás / áru átvétele:

A megrendelt termékeket ha raktáron van, belföldön, a visszaigazolás után 1 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idő alatt lehet átvenni. A házhoz szállítás díja az egész ország területén: 1600 Ft (A díj az áfát tartalmazza). Az áru átvételét a vevő elektronikus aláírással vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Nord-Frank Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.

A Nord-Frank Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan, tiszta termék visszaküldése esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem tudunk visszavenni!

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru számláján van feltüntetve.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. Szélsőséges út és használati körülmények esetében a Nord-Frank Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.
 

A garanciális igény nem érvényesíthető:
- helytelen tárolás miatti hibákra,
-a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
-javított abroncsokra,
-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
-baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Nord-Frank Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a Nord-Frank Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az Nord-Frank Kft. ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.

  2012 március,

      Nord-Frank kft.